Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Frank Peretti - Intunericul acestui veac

Hover on image to enlarge
in stoc
49,00 Lei
(TVA inclusa)
Pretul in puncte: 49 point
+
Transport
Optiuni de plată
Avantajele noastre

Calitate garantată

Comandă telefonicăDacă vă este mai ușor să faceți comanda telefonic sau vreți anumite detalii, sunați-ne pe 0265250805.

Retur GRATUIT- fără problemePuteți returna produsele în termen de 30 zile de la primirea comenzii

Diferite metode de platăPlata la livrare, Plata online cu card bancar sau transfer bancar

Cel mai bun prețSuntem mândri de prețurile noastre, sute de clienți le verifică în fiecare zi, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege la magazinul nostru online!

Descriere

Un reporter din New York se mută într-un mic oraș universitar, căutând să ducă un trai mai liniștit și să petreacă mai mult timp cu familia. Treptat însă atmosfera calmă și prietenoasă a micii așezări urbane începe să se schimbe, iar jurnalistul se trezește în mijlocul unei imense conspirații. Situația lui este cu atât mai dificilă cu cât printre conspiratori nu se află doar oameni influenți din diferitele ramuri ale administrației locale, ci și o adevărată armată de creaturi supranaturale. Cu toate acestea, intuiția sa de reporter și setea sa de adevăr îl împing să investigheze și mai profund evenimentele inexplicabile și să nu se dea bătut în fața numeroaselor piedici care i se pun. Lucrurile degenerează însă rapid, iar din momentul în care familia sa este pusă în pericol, tensiunile și miza cresc la cote maxime, lupta devenind mai personală ca oricând. Ce aliați își va găsi și ce rol va juca credința în antrenarea forțelor transcendentale ale binelui? Cum se vor întrepătrunde forțele supranaturale și intrigile umane în bătălia colosală dintre forțele binelui și cele a răului? 
Acest thriller științifico-fantastic captivant, plin de suspans și de întorsături neașteptate, lansează un nou gen autentic al romanelor SF, stârnind un puternic interes pentru conceptul războiului spiritual.
Romanul lui Frank E. Peretti s-a bucurat de un succes răsunător în Statele Unite ale Americii, devenind bestseller pe lista New York Times. Cartea a fost tradusă în mai multe limbi și s-a vândut în peste 2,7 milioane de exemplare în întreaga lume, rămânând pe lista celor mai bine vândute cărți de către Christian Booksellers Association timp de 150 de săptămâni consecutive după lansare.

Caracteristici

Categorii:
  • Carti
Editura:
Kreativ
Dimensiuni:
145 x 205
Nr. pagini:
676
ISBN:
9786066469425

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare