Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Metode de plata

Bine ați venit pe Editurakreativ.ro, locul unde securitatea întâlnește ușurința în plăți online! Experimentează o experiență de cumpărături fără griji, datorită sistemului nostru de plată securizată 3D Secure. Cu tehnologie de ultimă generație, asigurăm că tranzacțiile tale sunt protejate la maxim, oferindu-ți în același timp o modalitate rapidă și eficientă de a finaliza cumpărăturile. Plătește cu încredere și fără griji pe Editurakreativ.ro!

Editurakreativ.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online - EuPlatesc.ro

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale, in conditii de siguranta deplina. Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau international). Orice detinator de card poate folosi cardul personal la magazinele virtuale romanesti, in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.