Politica de retur

Datorită măsurilor suplimentare de siguranță pe care le implementăm la expedierea fiecărui colet, comanda dumneavoastră va ajunge intactă la destinație.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumiți de starea coletului, vă rugăm să ne scrieți pe această adresă de mail comenzi@editurakreativ.ro. Împreună cu dumneavoastră vom găsi cea mai bună soluție pentru remedierea acestui inconvenient.

Pentru a începe procesul de returnare, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail comenzi@editurakreativ.ro motivul dumneavoastră.

Puteți returna produsele Tablouridecor în termen de 30 zile de la primirea comenzii, însă nu putem accepta returnarea produselor din imagini proprii.

Contravaloarea produselor va fi returnata integral daca produsul/produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate.

In cazul in care produsul/produsele vor fi returnate deteriorate, vom face o evaluare si va vom rambursa doar o parte din valoare platita initial.

Pentru orice fel de informatii sau neclaritati ne puteti contacta pe email oricand sau telefonic in programul de lucru afisat in pagina Contact.