Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Editura Kreativ - Totul intr-un singur loc!

Dinozauri si reptile

Oferta
20%
 Dinozauri si reptile, fig. 1
clic pentru a mari imaginea
Promo 20%

Profita de oferta noastra de 20%

Au mai ramas in promotie:
in stoc
29,00 Lei
23,20 Lei
(TVA inclusa) Reducere: 5,80 Lei (20%)
Pretul in puncte: 24 point
+
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Eşti curios cum au apărut dinozaurii? Ştii de ce unii aveau solzi, iar alţii pene? Cunoşti cele mai mari şi mai mici specii care cutreierau pe Pământ în urmă cu milioane de ani? Sau poate eşti mai familiar cu reptilele din zilele noastre: crocodilii, broaştele-ţestoase, şerpii şi şopârlele. Răsfoind paginile acestei cărţi, vei afla care este legătura dintre dinozauri şi păsările de astăzi, care sunt cele mai vechi animale de pe Pământ, de ce pot şerpii să înghită prăzi mai mari decât ei, dar şi cât de paşnic este un... diavol ţepos. Călătoreşte cu noi în minunata lume a dinozaurilor de odinioară şi a reptilelor din prezent!
Transport
Optiuni de plată
Avantajele noastre

Calitate garantată

Comandă telefonicăDacă vă este mai ușor să faceți comanda telefonic sau vreți anumite detalii, sunați-ne pe 0265250805.

Retur GRATUIT- fără problemePuteți returna produsele în termen de 30 zile de la primirea comenzii

Diferite metode de platăPlata la livrare, Plata online cu card bancar sau transfer bancar

Cel mai bun prețSuntem mândri de prețurile noastre, sute de clienți le verifică în fiecare zi, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege la magazinul nostru online!

Descriere

Eşti curios cum au apărut dinozaurii? Ştii de ce unii aveau solzi, iar alţii pene? Cunoşti cele mai mari şi mai mici specii care cutreierau pe Pământ în urmă cu milioane de ani? Sau poate eşti mai familiar cu reptilele din zilele noastre: crocodilii, broaştele-ţestoase, şerpii şi şopârlele. Răsfoind paginile acestei cărţi, vei afla care este legătura dintre dinozauri şi păsările de astăzi, care sunt cele mai vechi animale de pe Pământ, de ce pot şerpii să înghită prăzi mai mari decât ei, dar şi cât de paşnic este un... diavol ţepos. Călătoreşte cu noi în minunata lume a dinozaurilor de odinioară şi a reptilelor din prezent!

Caracteristici

Categorii:
  • Enciclopedii
Varsta:
  • 6-10 ani
  • 10-14 ani
Editura:
Kreativ
Dimensiuni:
21 x 27 cm
Nr. pagini:
64
ISBN:
978-606-646-754-4
Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare