Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Editura Kreativ - Totul intr-un singur loc!

Dinozauri și reptile

 Dinozauri și reptile, fig. 1
clic pentru a mari imaginea
in stoc
23,00 Lei
(Incluzand taxa)
Pretul in puncte: 23 point
+
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Eşti curios cum au apărut dinozaurii? Ştii de ce unii aveau solzi, iar alţii pene? Cunoşti cele mai mari şi mai mici specii care cutreierau pe Pământ în urmă cu milioane de ani? Sau poate eşti mai familiar cu reptilele din zilele noastre: crocodilii, broaştele-ţestoase, şerpii şi şopârlele. Răsfoind paginile acestei cărţi, vei afla care este legătura dintre dinozauri şi păsările de astăzi, care sunt cele mai vechi animale de pe Pământ, de ce pot şerpii să înghită prăzi mai mari decât ei, dar şi cât de paşnic este un... diavol ţepos. Călătoreşte cu noi în minunata lume a dinozaurilor de odinioară şi a reptilelor din prezent!
Descriere

Eşti curios cum au apărut dinozaurii? Ştii de ce unii aveau solzi, iar alţii pene? Cunoşti cele mai mari şi mai mici specii care cutreierau pe Pământ în urmă cu milioane de ani? Sau poate eşti mai familiar cu reptilele din zilele noastre: crocodilii, broaştele-ţestoase, şerpii şi şopârlele. Răsfoind paginile acestei cărţi, vei afla care este legătura dintre dinozauri şi păsările de astăzi, care sunt cele mai vechi animale de pe Pământ, de ce pot şerpii să înghită prăzi mai mari decât ei, dar şi cât de paşnic este un... diavol ţepos. Călătoreşte cu noi în minunata lume a dinozaurilor de odinioară şi a reptilelor din prezent!

Caracteristici

Editura:
Kreativ
Dimensiuni:
21 x 27 cm
Nr. pagini:
64
ISBN:
978-606-646-754-4
Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare