Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Atlas cu animale - Editura Kreativ

Oferta 8%
Hover on image to enlarge
in stoc
49,00 Lei
45,00 Lei
(TVA inclusa) Reducere: 4,00 Lei (8%)
+

Acest atlas conţine hărţi detaliate, fotografii uimitoare şi informaţii surprinzătoare despre minunata lume a animalelor. Vino cu noi în această călătorie şi descoperă specii rare şi pe cale de dispariţie! Vieţuitoarele de pe Pământ sunt întotdeauna fascinante, indiferent de mediul în care trăiesc: în adâncurile oceanelor, în pustietatea deşerturilor, pe cele mai înalte piscuri ale munţilor sau în pădurile tropicale umede.

Atlasul este uşor de utilizat, accesibil şi extrem de folositor. Cei mici vor aprecia informaţiile actuale şi vor înţelege de ce numeroase specii sunt astăzi în pericol de dispariţie.

Conţine:
fotografii uimitoare cu animale;
hărţi pe înţelesul copiilor;
informaţii despre zeci de specii.

Transport
Optiuni de plată
Avantajele noastre

Calitate garantată

Comandă telefonicăDacă vă este mai ușor să faceți comanda telefonic sau vreți anumite detalii, sunați-ne pe 0265250805.

Retur GRATUIT- fără problemePuteți returna produsele în termen de 30 zile de la primirea comenzii

Diferite metode de platăPlata la livrare, Plata online cu card bancar sau transfer bancar

Cel mai bun prețSuntem mândri de prețurile noastre, sute de clienți le verifică în fiecare zi, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege la magazinul nostru online!

Descriere

Acest atlas conţine hărţi detaliate, fotografii uimitoare şi informaţii surprinzătoare despre minunata lume a animalelor. Vino cu noi în această călătorie şi descoperă specii rare şi pe cale de dispariţie! Vieţuitoarele de pe Pământ sunt întotdeauna fascinante, indiferent de mediul în care trăiesc: în adâncurile oceanelor, în pustietatea deşerturilor, pe cele mai înalte piscuri ale munţilor sau în pădurile tropicale umede.Atlasul este uşor de utilizat, accesibil şi extrem de folositor. Cei mici vor aprecia informaţiile actuale şi vor înţelege de ce numeroase specii sunt astăzi în pericol de dispariţie.Conţine:
fotografii uimitoare cu animale;
hărţi pe înţelesul copiilor;
informaţii despre zeci de specii.

Caracteristici

Categorii:
  • Atlase
Varsta:
  • 3-6 ani
  • 6-10 ani
  • 10-14 ani
Editura:
Kreativ
Dimensiuni:
25 x 30 cm
Nr. pagini:
72
ISBN:
978-606-646-456-7
Autor:
Editura Kreativ
Afiseaza in produse recomandate:
1

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare